Kontakt Přihlásit se pomocí účtu: FaceBook Google                                      Nová registrace|Zapomenuté heslo

Hodnocení her

Podle abecedy: |0-9|A|B|C|D|E|F|G|H|I|J|K|L|M|N|O|P|Q|R|S|T|U|V|W|X|Y|Z|
ADVENTURY
AKČNÍ
ARKÁDA
BOJOVÁ
DĚTSKÁ
FPS
LOGICKÁ
MMO
MMORPG
OSTATNÍ
PLOŠINOVKA
RPG
SIMULACE
SPORT
ZÁVODNÍ
STRATEGIE REALTIME
STRATEGIE TAHOVÁ
THIRD PERSON AKCE
Staré hry
Flash hry
Novinky v herních magazínech
Češtiny
Návody
STATISTIKY serveru hh.cz
Kalendář her
FORUM

F1 2012 > PC > Závodní

Kde koupit ?

Recenze

 Zdroj  Recenzent Hodnocení   Datum
DD WorldJan Stach---78 %2012-10-25
Herní webJaroslav Kraif8/1080 %2012-10-21
InGamer.czMichal Pospíchal8/1080 %2012-10-16
DoupěKamil Gric7/1070 %2012-10-08
BonuswebDavid Sillmen---70 %2012-10-02
Recenzeher.euOndřej Borz7/1070 %2012-09-29
Sector.skkordi7.5/1075 %2012-09-26
Konzolista.cz8/1080 %2012-09-26
Hrej.czPetr Strecker9/1090 %2012-09-23
Games.czAndrej Švagr8/1080 %2012-09-23
Eurogamer.czMichal Jonáš7/1070 %2012-09-18
GameSite.skMichal Maliarov9/1090 %2012-09-18

Videorecenze

Hodnocení a statistika

Zvolte myší na stupnici hodnocení a kliněte. Hodnotit muže pouze registrovaný uživatel.
Vaše hodnocení:
0%
Průměrné hodnocení z médií:

77.75 %

Počet recenzí: 12
Min. hodnocení: 70 %
Max. hodnocení: 90 %
Průměrné hodnocení návštěvníků:

86.67 %

Počet hodnocení: 3
Min. hodnocení: 85 %
Max. hodnocení: 90 %
Pořadí:

Celkově: 1907 z 5973 Žebříček
PC: 818 z 3166 Žebříček
PC/Závodní: 47 z 195 Žebříček
Vše/Závodní: 163 z 477 Žebříček

Uživatelské Recenze

Uživatelskou recenzi mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé

Preview

Přídavky

D iskuze

Nick
Titulek
Text
Odpovězte na otázku číslemKolik je na 1 ruce prstů ?

Odběr příspěvků pro tuto diskuzi v RSS

Navštivte naše FORUM !!!

Titulek: F1 2012
Nick: (pepe) - neregistrovaný
Datum:2016-06-28 03:39:22
mam orginal dvd teto hry 2012 ,,ale je england da stahnut cestina pro tu hru ,dekuji
[Odpověz]

Titulek: F1 2012
Nick: (pepe) - neregistrovaný
Datum:2016-06-28 03:39:21
mam orginal dvd teto hry 2012 ,,ale je england da stahnut cestina pro tu hru ,dekuji
[Odpověz]

Titulek: Super f1 hra
Nick: (Lasic) - neregistrovaný
Datum:2013-11-09 01:36:13
http://www.myracingcareer.com/r18016/
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (Zyppi) - neregistrovaný
Datum:2012-11-19 21:51:26
Zdarek chlapi kdyby jste někde naěli čestinu byl byl moc rád kdyby jste i sem mohli hodit odkaz dik moc... nebo Z.Zyppi@seznam.cz
[Odpověz]

Titulek:  
Nick: (chelseafch)
Datum:2012-09-24 20:56:32
Super. další krok k dokonalosti :)
[Odpověz]

Webmasteři

Ikonka hodnocení
Webmasteři, chcete na svoje stránky umístit takovouto ikonku s hodnocením hry ?
F1 2012
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



F1 2012
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Kód do fóra:
Stačí vložit do svých stránek tento HTML kód:



Stránka zobrazena 35728x - statistika
F1 2012 78 z 100 Průměr z 12 recenzí.

Uživatelský panel ke hře

  • Mám tuto hru 1 uživatelů
  • Chci tuto hru 0 uživatelů
  • Dohrál jsem tuto hru 0 uživatelů
  • Moje oblíbená 1 uživatelů
  • Přihlaste se pro vyplnění dat

Karta hry

Datum vydání: 2012-09-18
F1 2012

Průměrné hodnocení z médií:

77.75 %

Min : 70 % Max : 90 %

Oficiální stránky: ---
Výrobce:
Distributor:
Distributor CZ:

Počet recenzí: 12
Počet preview: 0

Našli jste další materiály ke hře ? Informujte nás o nich, rádi je zveřejníme.

Facebook

Napsali v recenzi o hře

> Eurogamer.cz : 7/10
Když už sami tvůrci uvádějí mezi novinkami možnost závodit vedle jezdců formátu Vettela a Buttona, tak je jasné, že formulím po třech ročnících dochází dech. Jasně, nic lepšího dnes stejně neexistuje a ve své trojici je nový ročník minimálně rovnocenný dobrému předchůdci, ale pokud už starší díly jezdíte, tak pro vás nová hra skoro nemá cenu. O nic převratného tu nezavadíte, něco bylo vypuštěno a pár drobností přibylo. Celkově jsem čekal mnohem více invence, byť i do třetice je F1 2012 stále velmi solidní jízda.
> GameSite.sk : 9/10
Větší, lepší, rychlejší. F1 2012 přináší svěží změny a nápady, kterými opět lehce převyšuje svého předchůdce. Nejsme si jisti, že majitelé F1 2011 musí jednoznačně měnit, pokud ale patříte mezi zelenáče a právě chystáte svůj první výlet do světa formulí, není o čem váhat.
> Hrej.cz : 9/10
F1 2012 se na první pohled prezentuje jako vážná simulace, pravdou zůstává, že je stejně přátelská, jako striktní. Tvůrci totiž zvolili pozitivní cestu výběru. Vrurururrrrruuuuum!
> Games.cz : 8/10
Nové detaily, skvělá prezentace a ještě vyváženější hratelnost. F1 2012 je nejlepší formulový simulátor, jaký si dnes můžete koupit, a to nikoliv proto, že žádný jiný už neexistuje. Codemasters zkrátka pracují dobře. Naslouchají komunitě, všechno dobré v sérii ponechávají a z předešlých chyb se vždycky poučí. Pečlivá evoluce přiblížila F1 2012 o krok blíže k závodní dokonalosti, na revoluční posun se však stále ještě čeká.
> Sector.sk : 7.5/10
Jazdenie v F1 2012 je zábava, to bola aj minule. V Codemasters nepritlačili na pílu a ostali verní zlatej strednej ceste. Nie je to žiadny simulátor, ktorý by vás nútil k maximálnym výkonu. Je to krásna hra, ktorú si užije každý milovník monopostov, no zároveň nejde príliš do hĺbky. Možno práve preto sme si aj tento ročník užili a zároveň premýšľali, či ho odporučiť ako to najlepšie, čo na trhu s virtuálnymi pretekmi nájdete.
> Konzolista.cz : 8/10
Pro všechny může být jediným mínusem nevzhlednost některých okruhů, slabý antialising a sem tam low textury, ale to není nic, co by kazilo dojem ze hry jako takové. Druhým důvodem, proč nepořídit F1 2012, může být to, že F1 závody nemáte v oblibě a formule vás neberou – v tom případě rozhodně zamiřte jinam. V opačném případě je F1 2012 tím nejžhavějším kandidátem pro koupi, investované peníze se vám rozhodně vyplatí. Osobně si myslím, že o F1 2012 letos ještě uslyšíme, protože Codemasters se podařilo vytvořit kandidáta na nejlepší závodní hru letošního roku.
> Recenzeher.eu : 7/10
A to je asi všechno. Což je problém jakýkoliv závodů, ale formulí asi nejvíc. Je to pořád to samé dokola. Jistě, jiná trať, kde jsou jinak postavené zatáčky, ale dál? Neustále kroužení dokola není zábava na celý večer, bohužel. Jinak je hra postavená dobře, snaží se překvapovat dodatečnými prvky, různými výzvami a vychytávkami, ale pokud nejste fajnšmekr, asi u ni do reálné příští sezóny nevydržíte.
> Bonusweb : 70 %
F1 2012 je zvláštní ročník. Na jednu stranu přidává atraktivní dynamické počasí, na stranu druhou ho neumí náležitě využít a navíc mu schází Grand Prix mód.
> Doupě : 7/10
Přestaňte se bát, letošní formule jsou opravdu (skoro) pro každého. A nezklamou ani fanoušky.
> InGamer.cz : 8/10
Pokud už jste někdy moderní F1 (rozuměj od roku 2010) hráli, určitě víte o co jde. Jestliže nepatříte mezi tyto šťastlivce, ale mezi fanoušky těch reálných formulí ano, určitě byste neměli váhat. F1 2012 vám totiž za super cenu nabídne luxusní komfort i prostor pro zábavu a vyblbnutí.
> Herní web : 8/10
Hratelnější formule dneska neseženete. Ano, hra má svoje mouchy, jako je poněkud mizerná optimalizace, jenže ty jsou na druhou stranu vyváženy vyladěním starých známých mechanismů a pravidel, a několika poměrně zásadními novinkami v oblasti módů hry. Chcete-li si zajezdit aktuální sezónu F1, rozhodně jděte do F1 2012 od Codemasters.
> DD World : 78 %
F1 2012 působí tedy dost rozporuplně. Upřímně řečeno, není to tak dobré, jako F1 2011 a pokud by Codemasters do staršího F1 2011 přidalo ve formě DLC možnosti letošní sezóny a vylepšilo některé prvky, byla by F1 2011 jednoznačně lepší hrou než F1 2012. Ta toho totiž vylepšila podstatně, méně než by se slušelo a v některých ohledech udělalo i pár kroků zpět. Doufám, že F1 2013 budou úplně jinou hrou.

Partneři

Gta.cz - Největší CZ/SK portál o sérii GTA ABCgames.cz - hry, cheaty, trainery, n�vody, preklady hier, cd obaly, wallpapery, screenshoty RecenzeHer.eu - Denn� �erstv� informace ze sv�ta her, Recenze, preview, online-hry, tapety na plochu pc, cheaty Herniweb.cz wiizone.sk

Vychází tento měsíc

Vychází příští měsíc

Statistika databáze her

Hry: 5972
Recenze: 24483
Screenshoty: 23596
Češtiny: 1160
Návody: 1769
Cheaty: 4208
Dema: 1034
Videa: 5214
Obaly: 2582
Youtube video: 3123
Průměrné hodnocení z
23850 recenzí: 71,811 %